Conferència: Richard Stallman. Programari Lliure per a una societat lliure.

Richard Stallman parlarà sobre les metes i la filosofia del moviment del Programari Lliure, i l’estat i la història del sistema operatiu GNU, el qual conjuntament amb el nucli Linux actualment és utilitzat per desenes de milions de persones a tot el món.

Richard Stallman
va iniciar el desenvolupament del sistema operatiu GNU (vore www.gnu.org) en 1984. GNU és programari lliure: tot el món és lliure de copiarlo y distribuirlo, com així també de realitzar canvis de major o menor magnitud. El sistema GNU/Linux, bàsicament el sistema operatiu GNU amb Línux afegit, actualment és utilitzat en desenes de milions d’ordinadors. Stallman ha rebut el premi “Grace Hopper” de la ACM (ACM Grace Hopper Award), una beca de la Fundació MacArthur, el premi “Pionero” de la Fundació Frontera Electrònica, i el Premi Takeda per la Millora Social/Econòmica, com així també diversos doctorats honoraris.

Duració aproximada: 3 hores.

Té una durada de quasi dues hores en castellà, a la qual s’haurà d’afegir el temps necessari (una hora aproximadament) per a respondre a les preguntes dels assistents. Després d’això, quasi sempre s’ha de dedicar temps per a les fotos, els autògrafs i les entregues d’objectes de la FSF.

Conferència d’accés gratuït i lliure.
Col·laboren: UPV i Ca Revolta.
Més informació:
http://www.fsf.org/events/20100204valencia
cubells@softcatala.cat

Be Sociable, Share!

2 comentarios en “Conferència: Richard Stallman. Programari Lliure per a una societat lliure.”

  1. […] La conferencia tratará sobre las metas y la filosofía del movimiento del Software Libre. Más información. AKPC_IDS += "845,";Popularity: unranked [?] […]